Log på vores Extranet

Til din rådighed

FMC Dust Collector
FMC Cartridge Filter
FMC Filter

Hovedkontaktpunkterne for service og reservedele er Nedermans salgs- og servicevirksomheder i hver enkelt land eller Nederman-certificerede forhandlere og distributører. Nederman tilbyder også registrerede partnere og kunder login-adgang til portalen Nederman Extranet, hvor tekniske dokumenter og betjeningsvejledninger er tilgængelige.

Når og hvor du har brug for os.

Udbuddet af serviceydelser varierer mellem de forskellige salgs- & og servicevirksomheder og fra region til region. Men fordi Nedermans løsninger ofte er kritiske for kundens processer, opretholder vi altid stor tilgængelighed.

Fordi oppetid er penge

Mange virksomheder har Nedermans produkter som en integreret del af deres produktion. Disse virksomheder har brug for omgående støtte og nært samarbejde for at forhindre nedbrud og reducere unødvendige omkostninger. I nogle lande kræver lovgivningen, at udstyr til udluftningsventilation i bygninger kontrolleres regelmæssig, en service som Nederman tilbyder. For at kunne skade øget værdi for kunderne. Med høj tilgængelighed skaber Nederman højere effektivitet og lavere produktionsomkostninger for kunderne.