Log på vores Extranet

Luft-, strøm- og væskehåndtering

Konstant slid gør dit udstyr mindre effektivt og kan også udgøre en sikkerhedsrisiko. Regelmæssige eftersyn og udskiftning af slidte komponenter er nødvendig for at undgå dyr nedetid og irriterende forstyrrelser. Slange- og kabelruller til forsyning af luft, strøm og andre medier, som du har brug for på din arbejdsplads. Maksimer udstyrets oppetid, beskyt helbredet og sikkerheden og forlæng udstyrets levetid.Produkter som løser: Luft-, strøm- og væskehåndtering

Tilbage til toppen

Slangeruller

Slangerulle 883 til luft, vand, olie eller smøremiddel

Et fuldstændig pladeomsluttet og robust, selvoprullende slangehjul i mellemstørrelsen. Slangerulle, særdeles velegnet til anvendelse i auto- og vedligeholdelsesværksteder.

Slangerulle H20 til luft eller vand

Den selvoptrækkelige slangerulle H20 til vand og luft er velegnet til industriel brug, professionelle håndværkere eller gør-det-selv-værksteder. Slangerullen (..)

Slangerulle 886 ex

Nedermans slangerulle 886 Ex i rustfrit stål er en robust slangerulle med stor slangekapacitet til tung industriel brug. Denne slangerulle er konstrueret til miljøer, hvor høj (..)

Svejseslangerulle 876

Den ultimative svejseslangerulle til dobbelte slanger, udført til håndtering af oxygen/acetylen- eller oxygen/LPG-forsyning. Dette er til svejsning, hvor sikkerheden ikke kan fremhæves nok.

Slangerulle H30 til luft eller vand

Sikre og funktionelle slangeruller til industri, professionelle håndværkere eller gør-det-selv-værksteder. Robust design med meget stødsikre kompositmaterialer.

884 Slangerulle til lange og tunge slanger

Heavy duty slangerulle til luft, vand, olie, diesel eller fedt. Velegnet til lange og tunge slanger. Fremstillet af trykstøbt pulverlakeret aluminium. Kuglelejer i tromle og svivel.

Slangerulle i rustfrit stål 886

Denne slangerulle i rustfrit stål, som er fremstillet udelukkende af rustfrit stål, er specielt designet til levnedsmiddelindustrien. Den er nem at rengøre takket være de afrundede kanter. Det er let (..)