Log på vores Extranet

Metalspåner og flis

Rentabel genindvinding og affaldshåndtering af metalflis, metalspåner og materiale fra drejning.

Maskinforarbejdningsoperationer har dyre bi-produkter: metalflis, restmateriale fra drejninger og spåner. Men der findes måder til at minimere omkostningerne og endda forvandle affaldet til penge. Nederman følger vejen med at øge affaldsmaterialets værdi og sænke håndteringsomkostningerne. De vigtigste måder til at øge spånernes værdi er at minimere forureningen med andre metaller, skærevæsker osv. og reducere materialets volumen for at sænke transport- og håndteringsomkostninger.

Nedermans løsninger til ressourcehåndtering omfatter:

  • Knusere
  • Centrifuger
  • Briketteringsmaskiner
  • Transportører
  • Pneumatisk transport

Lad os hjælpe dig med at forvandle spildmateriale og bi-produkter til fortjeneste og samtidig forbedre dit arbejdsmiljø.

Fordelene ved ressourcehåndtering

Mange forarbejdningsvirksomheder producerer større mængder metalspåner og flis end faktiske produkter fra deres indkommende materiale. CNC-drejebænke producerer omkring 40-60 procent af alle materiale fra drejning, som også indeholder store mængder skæreolie eller kølevæske. Det er derfor åbenlyst, at der er masser at tjene ved effektiv affaldshåndtering af bi-produkter fra metalforarbejdningsprocesser.

Et korrekt projekteret og afmålt spånesystem udvinder kostbar olie, opgraderer værdien for metalaffald og reducerer håndterings- og transportomkostninger. Disse besparelser vil normalt hurtigt dække udgiften til det komplette system. Nederman løsninger til spånbehandling maksimerer værdien af metalmateriale fra drejninger og minimere tab af skæreolie. Et Nederman-system til spånbehandling består normalt af en knuser, som reducerer spånernes størrelse, en vrider, som fjerner olien fra våde spåner og endelig en briketteringsmaskine, som laver briketter, der har en højere værdi og er billigere i transport.

Vores løsninger kan tilpasses dine applikationer, kapacitet og behov for layout.

Vi hjælper metalforarbejdende virksomheder over hele verden

Spåner og kølevæske kan være en uudnyttet indkomst for enhver virksomhed, som forarbejder metal. Vi har hjulpet mange virksomheder til at opdage disse skatte ved at projektere løsninger, som indvinder og forlænger levetiden for kølevæske og samtidig nedsætter udgifterne til håndtering af spåner og øger deres værdi. Vi har også en omfattende erfaring i at løse luftforureningsproblemer, som er forårsaget af kølevæsker. Vores løsninger dækker alle typer værkstedsmaskiner fra konventionelle maskiner til det seneste højhastigheds CNC-udstyr. Vi tilbyder højeffektive filterløsninger til mange operationer, herunder slibning, drejning, maskinforarbejdning, boring og prægning.
+ Udvid for mere - Skjul


Produkter som løser: Metalspåner og flis