Log på vores Extranet

Problemer vi løser

Nederman tilbyder produkter og løsninger, som sikrer øko-effektiv produktion.

Gennem mere end 70 år har Nederman udviklet produkter og løsninger, som reducerer miljøbelastningen og beskytter mennesker mod skadelige partikler, fibre, støv, gas, røg og olietåge.

Nedermans produkter og løsninger bidrager til at reducere industriproduktionens miljøpåvirkning, skabe sikre og rene arbejdsomgivelser og samtidig øge produktionseffektiviteten.

Fordele:

  • Et rent og sikkert arbejdsmiljø
  • Mindre luftforurening 
  • Lavere miljøafgifter
  • Opfyldelse af krav i lovgivning og normer
  • Forbedret kvalitet for det færdige produkt
  • Mere effektiv produktion
  • Økonomisk håndtering af ressourcer og affald
  • Forbedret oppetid i produktionen
  • Forbedret energiudnyttelse

Nederman tilbyder totalløsninger

 
 Forstudier  Planlægning Anlægsdesign
 Installation Ibrugtagning   Oplæring  Vedligeholdelse


Autoværksteder

Nederman har et bredt udvalg af produkter og løsninger til alle typer køretøjer og autoværksteder.

Forarbejdning af kompositmaterialer

Forarbejdning af kompositmaterialer frigør støv og fibre, som er så fine, at de kan trænge ned i lungerne og optages gennem huden og fremkalde allergiske reaktioner. Den mest effektive måde til at minimere risikoen er at suge partiklerne bort direkte ved kilden. Nederman er den førende leverandør med omfattende erfaring i projektering og installation af sikre og effektive anlæg i komposit- og plastikindustrien verden over.

Metalforarbejdning, olietågeudsugning og spånbehandling

Fræsning, boring og slibning producerer metalspåner, som kan påvirke operationerne. Vores øko-efffektive løsninger holder maskiner og anlæg fri for fragmenter, og vores olietågefiltre renser luften for farlige oliedråber. Med Nedermans håndtering og behandling af metalspåner, genbrug af kølevæske og olie/vand-separation er du sikret ren luft, længere levetid for kølevæsken, lavere omkostninger for håndtering af metalspåner og bedre priser, når du genbruger affaldsmateriale.

Støberiløsninger til støv- og dampudsugning

Støberiløsninger til udsugning og filtrering for at skabe en sikker, ren og effektiv produktion i støberiindustrier

Svejsning og skæring. Udsugningsanlæg for svejserøg, slibestøv, flammeskæring, laserskæring, plasmaskæring

Svejsedampe og røgudsugning og termisk skæring sørger for sunde, sikre og effektive svejse- og skæreprocesindustrier. Og beskytter både svejseren og de andre medarbejdere.

Træforarbejdningsindustrien. Spånudsugning

Træforarbejdning i form at savning, høvling, sandslibning og andre processer resulterer i store mængder savsmuld og sandstøv. Nederman har udviklet et bredt udvalg af filter-, rør- og aftrækskanalsystemer, blæsere, transportører, siloer og automatiske styresystemer, som kan håndtere den overvældende mængde træaffald sikkert og effektivt.

Udsugning af udstødningsgas på brand- og nødstationer

Nederman tilbyder de mest omfattende løsninger som lever op til de seneste standarder og ledende teknologi inden for udsugning af udstødningsgas fra køretøjer. Vi hjælper dig på hele vejen - fra projektering, design og ibrugtagning til vedligeholdelse og supportservice. Med mere end 60 års erfaring og over 100.000 installationer på nødstationer verden over står vi ikke tilbage for nogen.