Log på vores Extranet

Vilkår og betingelser for service

Velkommen til Nederman

Læs venligst Vilkår og Betingelser for Service omhyggeligt. Det er nødvendigt, at du læser og har sat dig ind i dem, inden du fortsætter med at besøge denne hjemmeside. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, skal du undlade at bruge webstedet eller de serviceydelser, vi leverer, som beskrevet på dette websted.

Ingen råd og vejledning

Dette websted indeholder generel information om Nederman. Informationen er ikke råd eller vejledning, og skal ikke betragtes som sådan. Garantioplysningerne på dette websted leveres “som de er” uden at udgøre nogen garanti, eksplicit eller implicit. Nederman udsteder ingen løfter eller garantier i forbindelse med dette websted. Uden at det foregående afsnits generelle indhold påvirkes, garanterer Nederman ikke, at - at informationen på dette websted vil være konstant tilgængelig, eller tilgængelig overhovedet. Desuden garanteres det heller ikke, at informationen på webstedet er komplet, korrekt, nøjagtig, opdateret eller ikke vildledende.

Professionel assistance

Webstedet må ikke anvendes som et alternativ til råd og vejledning fra din nærmeste salgsvirksomhed eller distributør. Hvis du har specifikke spørgsmål om emner relateret til Nederman, skal du kontakte din nærmeste salgsvirksomhed, distributør eller forhandler. Du må aldrig vente med at søge råd, undlade at følge rådet, begynde eller afbryde nogen handling på grund af information på dette websted.

Ansvar

Intet i denne ansvarsfraskrivelse vil på nogen måde begrænse nogen af vores ansvar på en måde, som ikke er tilladt i henhold til gældende lov, eller udelukke nogen af vore ansvar, som ikke kan udelukkes i henhold til gældende lov.