Log på vores Extranet

Juridisk ansvarsfraskrivelse

Nedermans Politik om Beskyttelse af Personlige Oplysninger, Vilkår og betingelser for service og Websted ansvarsfraskrivelse

Indholdet på webstedets juridiske sider er udelukkende til generel information og brug. Deres indhold kan undergå ændringer uden forvarsel. 

Du er velkommen til at oprette et link til en hvilken som helst af siderne på dette websted fra et andet websted eller dokument uden Nedermans forudgående, skriftlige tilladelse. Vi elsker links.

Hverken vi selv eller nogen tredjepart yder sikkerhed eller garanti for nøjagtigheden af informationerne og materialet, som findes på dette websted, eller dets aktualitet, effektivitet egnethed til et bestemt formål.

Du anerkender, at denne information og materialer kan indeholde unøjagtigheder eller fejl, og vi fralægger os udtrykkeligt ansvaret for sådanne unøjagtigheder eller fejl i så stort et omfang, som loven tillader det. Din brug af information eller materialer fra dette websted sker udelukkende på din egen risiko, som vi ikke kan holdes ansvarlige for. Det er dit eget ansvar at sørge for, at produkter, serviceydelser eller information, som er tilgængelig på dette websted, lever op til dine specifikke krav. 

Webstedet indeholder materiale, som er ejet eller licenseret til os. Dette materiale omfatter, men er ikke begrænset til, udformning, udseende, fremtoning og grafik. Reproduktion må kun ske i overensstemmelse med reglerne for copyright, som er den del af Vilkår og betingelser for service

Alle varemærker, som er reproduceret på dette websted, og som ikke er ejet eller licenseret til operatøren, er noteret på webstedet. Uautoriseret brug af dette websted kan foranledige søgsmål for skader og/eller udgøre en strafbar handling. Dette websted kan også indehold links til andre websteder. Disse links stilles til rådighed til din fordel for at give yderligere information. De betyder ikke, at vi påtegner disse websteder. Vi har intet ansvar for indholdet på de linkede websteder.