Log på vores Extranet

Om Nederman

Nederman-gruppen er en af ​​verdens førende leverandører og udviklere af produkter og løsninger inden for miljøteknologisektoren

Nederman i Danmark - nu med øget competence

Nederman er førende indenfor produkter og systemer til filtrering, rengøring og genanvendelse i krævende produktionsmiljøer. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre produkter og systemer og vores evne til at leve op til vore kunders behov. Nu tager vi yderligere et skridt for at udvikle denne evne og øge vores konkurrenceevne.

Fra og med den 3. november etablerer vi en Nordisk struktur for blandt andet at kunne give dig

  • Adgang til vor Nordiske organisations samlede kompetencer og erfaring
  • Fælles kundeservice som giver dig hurtigere svar
  • Forbedret teknisk support i marken
  • Forbedret servicedækning
  • Samme support på alle markeder for dig som har virksomhed i flere nordiske lande

Nye formelle informationer, i øvrigt er alt som det plejer

Vi vil gerne understrege at det ikke indebærer nogle forandringer i din daglige kontakt med os. Du beholder den samme kontaktperson og de kontaktinformationer du har i dag. Med andre ord, ”Business as usual” men med nye muligheder.

Som global leder inden for industriel luftfiltrering og ressourcehåndtering er vi forpligtet til at spille en afgørende rolle for en bæredygtig og effektiv industriel produktion.

Mission og vision

Miljøeffektivitet

Alle vore løsninger kombinerer hensyn til miljøet og medarbejdernes sundhed ved at forbedre arbejdseffektiviteten og produktionsøkonomien, hvilket gør vore produkter både miljømæssigt og økonomisk effektive. I vores vision kombinerer vi disse to koncepter under en samlet betegnelse: miljøeffektivitet.

Nederman har en lang historie

I 1944 blev virksomheden grundlagt i Sverige af Philip Nederman. Selskabet blev en pioner inden for udvikling af løsninger til bekæmpelse af luftforurening i produktionsfaciliteter, beskyttelse af arbejdernes sundhed og forbedring af deres arbejdsplads. Nederman købte i 2010 Dantherm Filtration og dannede verdens førende virksomhed inden for industriel luftfiltrering og leverede løsninger til styring af luftforurening på både indersiden og ydersiden af ​​fabrikkerne. Virksomheden tilbyder også førende løsninger til ressourcehåndtering, dvs. genbrug, affaldshåndtering, forsyning af medier osv.

Nederman tilbyder totalløsninger

Indledende studier Planlægning Anlægsdesign
Installation Ibrugtagning  Oplæring Vedligeholdelse

Nedermans tilbud rækker over alt fra designfasen til installation, ibrugtagning og vedligeholdelse. 

Global repræsentation

Nederman har datterselskaber i 30 lande og agenter og distributører i mere end 30 lande.

Monterings- og logistiklokationer
Nedermans salgsselskaber
Nedermans distributører

 

 

Global repræsentation